Put boginje 1 – Buđenje boginje

Godina izdanja: 2016.
Broj stranica: 200 stranica
Uvez: meki
ISBN: 978-953-59185-1-6
Nakladnik: BELETRA

Svaka žena je boginja. No, jedini način da spozna sebe je kroz iskustvo onoga što nije. Stoga je život i tu stvorio kontrast – babu. Kako?

Prije više tisuća godina narušena je ravnoteža muške i ženske energije. Službena je povijest, zapravo, povijest vladavine mačističke struje. U svom razornom disbalansu, buknula je kao sirova agresija. Antimuškarac je stao uništavati sve oko sebe…

Da bi preživjela u takvom svijetu, žena je morala isključiti svoju božansku ženstvenost. Unakaziti ljepotu. Poništiti svjetlost. Žena je zanijekala sebe, postavši svoja suprotnost – antižena. Iliti baba. I to u slojevima. Pa je od milja nazvah „babuška“…

Ali sad… Nešto se događa…

Dolazi neka energija koja nam donosi nove ritmove i boje. Nove osjećaje. Koji iscjeljenju. Ta nas struja vodi iz zatvora nesvijesti u prostranstvo svijesti. Ženstvenost se ponovno uključuje. Povezuje nas s vidljivom prirodom i nevidljivom mrežom inteligencije univerzuma. Poljima ljubavi.

Ta duboka ženstvenost doziva duboku muževnost. Doziva odgovore. Koliko se dobro mogu osjećati? Kolika je moja moć? Tko sam, zaista?

A takva su pitanja znaci buđenja postojanja.

Buđenja boginje…