Vizija je funkcija kojim slika postaje stvarnost. Vizija, koju slaviš u svom srcu, zgusnut će se u život koju živiš. Kvaliteta tvoga života ovisi o kvaliteti tvoje vizije, a njezina brzina i raskoš ostvarenja ovise o kvaliteti fokusa.

Babuška i boginja razlikuju se po kvaliteti fokusa. Fokus babuške je slabašan. Leti s jedne na drugu stvar, bez osobite svrhe i smisla. Zato babuška često djeluje smušena i nedovršena. Fokus boginje, međutim, ima snajpersku snagu i preciznost. Stoga je on glavni alat njezinih manifestacija.

Ako izučavaš biografije slavnih ličnosti, možeš uočiti kako je nepomućen fokus tajna svakog uspjeha. Međutim, djelotvornost fokusa temelji se na unutarnjem miru. Što je dublji tvoj mir, veći je tvoj uspjeh i utjecaj na dobro. A sve to se može uvježbati. Dnevne obaveze su najbolji poligon za to. Jer posve je nebitno što činiš. Važno je samo kako se pritom osjećaš.

Ma kako obična bila tvoja aktivnost, ti je posve ispuni sobom. U svaki dah unesi lijepi osjećaj. On će ti pomoći da zadržiš fokus na adekvatnoj vibraciji. Ustrajan fokus je brza staza do cilja. Zato biraj uzbudljive ciljeve. Bez obzira u kakvim okolnostima trenutačno živiš, u beskrajnom oceanu života postoje mnogi sunčani otoci čije sretne obale čekaju da na njih usmjeriš fokus.

Mir je moć. Usmjeravanje misli prema viziji je vještina. A fokus je put koji te nosi.