Hrki pozvao Rokija na vjenčanje. A Rokiju vjenčanja dooosadna! K’o vatrogasne zabave. Pokušava se zabavit s ovim, pa s onim. Uzima u ruke skupocjenu čašu za vino i zagleda je prema svjetlu. Krasan vintage primjerak iz kolekcije kristalnog stakla. U sebi sadrži barem 24% olova, zbog čega je tako blistava, prozirna i tanka. Kakva finoća! Roki je napuni, pa iskapi. Napuni – iskapi… Na dnu čaše ostane kap vina. Zamoči prst, a onda diskretno stane njime kružiti po rubu čaše. Ona zazvuči tihim, ali prodornim zvukom. Papirnate konfete koji su bile bačene posvuda, pa i preko čaša, stadoše poskakivati lagano, pa jače. Nekolicina uzvanika se namršti i poklopi uši. Zvuk se pojača, a s njim i vibracija. A onda… Buuum! Leti staklo, leti vino, lete konfete! Popucaše čaše od iste vrste kao i ona koju je Roki upotrijebio kao zvučno oružje. Čitave su ostale samo grube čaše za pivo i rakiju. Vintage kolekcija pa-pa!

„Kako su eksplodirale čaše!?“ – zaprepašteno će Hrki.
„Slučajno!“ – odgovori Roki dižući se od stola i nedužno napuštajući „Začuđene svatove“…

Da Roki nije titrao iritacijom, možda ne bi u svom okruženju izazvao destrukciju. Da je skloniji vjenčanjima, možda bi zazvonio glazbenom vilicom koja bi pobudila istovjetna (svadbena) zvona u drugim vilicama. Jer sve što vibrira (a čovjek vibrira) utječe na sve oko sebe. Titraj se s jednog tijela prenosi na drugo. Ova je pojava na rock sceni poznata kao stih „ima neka tajna veza“, u ljubavi kao romansa, a u fizici kao rezonanca!

Rezonanca nas zahvaća, htjeli mi to ili ne. No, uvjet da se vibracijski poravnamo s nekim je – blizina i istovjetnost frekvencija (kao čaše iz iste kolekcije). Zbog zakona rezonance, točna je izreka „s kim si, takav si“. Stoga biraj ljude koji te šire.

Kada te netko nadahne, to nije samo osjećaj. To je stvaran energetski događaj. Netko je dopro do tebe i približilo tebe tebi. Event spoznajnosti uklanja vibracijske krhotine, tvoja energija se mijenja, postaješ harmoničnija. To je srž blažene cjelovitosti.

Kada ti sva zaljubljena i zamamna staneš pred NEcjelovitog muškarca – on ne vidi tebe. On vidi komada. „Vau kakav komad!“ On vidi samo komade tvoga tijela i zamišlja što bi s njima radio. A što bi radio!? Pa komadi se komadaju, logično. Stoga, ako mu to dozvoliš, on će ti „raskomadati“ i dušu i tijelo, i to u ritmu „udri jače, manijače!“ ♫

Možda ćeš u svojoj mlađoj dobi biti malo zbunjena time, ali kako se iskustvo bude ponavljalo i s drugim partnerima, povjerovat ćeš da vjerojatno tako izgleda muška ljubav, i da je to baš onakva ljubav kakvu i ti trebaš, samo što to nisi znala jer si maglovito mislila da trebaš ljubav koja ne boli nego voli. No, s obzirom da je to bilo naivno razmišljanje, tvoju će bol nadglasati hit razumijevanje „on me voli na svoj način“.

Ali “na svoj način” te ne-voli samo antimuškarac. Kakav je on? Procjenjuj ga po djelima – i to povijesnim! U 3.000 godina povijesti antimuškarac je vodio 5.000 ratova. I ni jedan nije završio bez masakra! Nije li to krajnje ludilo!? I zašto bi ti onda zbog njega bila komad, kada možeš biti cjelina? Zašto biti baba, kada možeš biti boginja? Njemu ionako ne može pomoći žena kraj njega. Njega može spasiti samo muškarac u njemu.

Težeći k cjelovitosti, ulaziš u rezonancu s muškarcem koji djeluje u korist tvoje cjelovitosti. On je mistik ukorijenjen u tijelu. Balansiran. On je izraz svjesnosti. Svjesnost je svijest o postojanju. Svjesnost je svijest o svetosti ljudi, svetosti zemlje, svetosti šuma, svetosti rijeka, svetosti sunca, svetosti kiša, svetosti životinja, svetosti rađanja, svetosti umiranja, svetosti prijateljstva, svetosti obitelji, svetosti seksa, svetosti žene, svetosti tebe.

Svjestan muškarac komunicira s tobom informacijski i vibracijski; intelektualno i iskustveno. On prema tebi ne ispaljuje samo skupove riječi, nego te blagoslovi transformacijskom energijom. Svaki zajednički trenutak rađa osjećaj nečeg dubokog i značajnog. Jer njegove riječi dolaze iz proširene svijesti. Kao takve, povezuju te s iskustvima iz kojih su proizašle. Na njih reagira tvoje biće. Nova vibracija te otvara za energiju koja želi ući. Ona te budi. A kada buđenje započne, ne možeš više ugasiti budilicu.

Budilicu ne možeš ignorirati – ali ni stvarnost tolerirati!

Danas je civilizirano „tolerirati”. “Budi tolerantan” znači “spavaj, spavaj, zlato moje”. “Ja sam tolerantan” znači „radi šta hoćeš, hebe mi se, samo mene ne diraj!“ Tolerantnost je postala fina riječ za pizdunstvo. To je ponašanje osobe koja nema vitalne organe – srce, mozak, kičmu i muda. Odrekla ih se zbog nekih sitnih koristi. Danas se sve tolerira!

Toleriraju se seksistička i rodna sranja, shebana empatija, izdana prijateljstva, opasne namjere, ljigavi karakteri, salonska hrabrost, upala ega, oportunizam, kleronacionalizam, šovinizam, rasizam, bolesno zdravstvo, prodana država, dizajnerski virusi Made in China, spaljena Planeta, očajne koale, muškarci koji to nisu i babe koje to jesu… Ma razguli s tom korupcijom zvanom „tolerancija“!

Tolerancija je još jedno sredstvo kontrole sustava koji svoju moć bazira na hakiranoj plemenitosti istinskog čovjeka. On je ugradio firewall na tvoje razumijevanje vibracije, frekvencije i energije. On te odijelio od tvoje čovječnosti koja se iskazuje djelovanjem ZA drugog čovjeka.

Kao ljudska bića imamo elementarno pravo na energiju, isto kao na voda, zemlju, sunce ili zrak. Osim toga, tehnologiju proizvodnje slobodne energije Tesla je odavno otkrio. No, matriks ju je uspio zatajiti. Tako nam je, preko svog tajnog društvanca, maznuo čitavo jedno stoljeće napretka i blagostanja. On to može, kao što može preko jednog otočića zvanog Britanija drpiti čak dva kontinenta (Ameriku i Australiju). Matriks nam je ukrao prostor i vrijeme. Što će još? Srce i dušu?

Dolje matriks fašizam!
Živio energetski komunizam!
Kako do ove promjene?
Odgovorit ću protupitanjem: kako su popucale vintage čaše za vino?
Eto, SLUČAJNO!

BUM!
Hebi ga…