Čarobiranje je manifestiranje. A to je lako. Jer se događa automatski. Neprestano. Prirodno. Sve što vidiš oko sebe – manifestirala si ti! Pitanje je samo, jesi li to sve željela manifestirati baš tako ili ne znaš što činiš? Zato je važno znanje – znanje o tome tko si i kakva je tvoja moć.

Bez znanja, događa se da koristiš moć kako bi iskušavala nemoć; da koristiš stvaranje kako bi kreirala nemanje; da koristiš boginju kako bi živjela babušku. Treba znati živjeti kao boginja! A ona koja hoće znati – ta zna! Jer znanje je posvuda. U knjigama, ljudima, biljkama, stvarima, suncu, zraku, stomaku. Samo mu se treba otvoriti. Pa kad kažeš „ne znam“, to u prijevodu znači „ne želim znati“. Ili, još bolje: „Ne da mi se. Nek’ drugi odlučuju što žele od mene i mog života, ja ću im to odraditi od 9:00 do 17:00 sati, a sad mi prinesi pivu, pljugu i daljinski.“

Jedini razlog zbog kojeg svoj zemaljski život provodimo u paklu umjesto da živimo u raju je – lijenost! Nije nam kriva ni elita, niti sustav, niti manipulacija već čista, nepatvorena lijenost – lijenost da izađemo iz zone komfora, ustaljenih obrazaca, loših navika, starih misli, ponavljajućih emocionalnih drama, kontraproduktivnih reakcija.

Lijeni smo jer smo tako odabrali. Tako smo odabrali jer vjerujemo da nam to koristi. Vjerujemo da nam je korisnije kad nam je gore nego kad nam je bolje. Zato se opiremo svakoj promjeni, a posebice dobrim promjenama. Jer se užasavamo nepoznatog.

A baš se u nepoznatom krije onaj dio tebe koji još nisu upoznala, a koji nedostaje tvojoj cjelovitosti boginje.