Gušt. Inspiracija. Uzbuđenje. Strast… Svi ovi osjećaji su pokreti inteligencije kojima te tvoja viša svijest boginje navodi na život tvojih snova. Jer boginja zna ono u što babuška sumnja: ti si vrijedna onoga za čim žudiš. Štoviše! Kreacija te stvorila kako bi upravo kroz tebe iskusila ostvarenje te specifične žudnje. I u toj svojoj igri stvaranja i ostvarenja, ne postoji nešto poput nestašice. Osim kao kontrast koji jasnije ocrtavao obilje. Gdje je? Posvuda. Samo gledaj i prati mrvice svoga uzbuđenja.

Možda je tvoj san živjeti u blagostanju obiteljskog raja. Istovremeno, možda ti je u ovom trenutku najveći dostupni gušt limunada s ledom. Čini se kao da to dvoje nema veze jedno s dugim. Ali ima. Ako želiš u raj – popij tu limunadu! Jer ona ima u sebi snagu i smjer vibracijskog uspona. Te, iako ti se čini da postoji direktniji i logičniji put od točke A do točke B, iz perspektive više svijesti, možda je baš ta limunada s ledom vibracijski najlakši i najbrži put ka dimenziji u kojoj imaš svoj mali raj. Jedino ona otvara druga vrata u daljnjem nizu vibracijskih brava.

I tako surfajući na valu svojih gušta, ulaziš u struju sinkroniciteta. Dolazi ti sve više prilika, ljudi, rješenja, promjena. Prateći s povjerenjem preobrazbu svog života, ti se zaljubljuješ u energetski tok i njegove zakonitosti. I tako sve dok to samo-ubrzavajuće iskustvo ne postane posve fluidno. Tada je život čarolija.

Čarolija nije nimalo slučajna pojava. Ona je produkt samo-obrazovanja. Čarolija je posljedica edukacije o stvarnosti i stvaranju, o prirodi i jastvu, energijama i vibracijama te njezine primjene u sitnim nitima svakodnevnice. Jer sitne te radosti osposobljavaju za veće. Postaje sve lakše i lakše. Sve jasnije vidiš da ti život daje što tražiš. Doduše, odmah nakon toga daje ti i test kako bi ti sama vidjela jesi li doista spremna odustati od svojih negativnih vjerovanja. Ako nisi, ostaješ gdje jesi. Ako jesi, slijedi „skok vjere“ i proslava života na novoj vibracijskog razini.