Čini se nikad masovniji Interliber ugostio je u subotu 12. studenoga 2022. na svojoj velikoj pozornici u paviljonu 6 autore Beletre i njegovu urednicu Sandru Pocrnić Mlakar.

Autori Beletre na Interliberu su zaključili kako su dosad razvili svoje projekte i nametnuli svoj sadržaj medijskoj sceni, a razvoj se nastavlja.
Jan Bolic stigao je na Interliber iz Ogulina gdje je promovirao svoj roman Štakori i motivirajući priručnik Život koji želiš živjeti. I na Interliberu pratio ga je Andelo Jurkas, koji o njegovu životu snima dokumentarni film. Jan najavljuje još jedan motivirajući priručnik, koji će, kako kaže, biti još ozbiljniji.
Daniela Uzelac objavila je četvrtu knjigu Puta boginje, a s prvom je na Interliberu bila 2016. godine i od tada je njezina čitateljska publika postala brojnija i glasnija jer Put boginje čitaju žene koje se žele osjećati bolje. Zoran Lisjak nakon krimića Savršeni ustroj napisao je ratni roman Izbrisani i nastavlja baviti se spisateljski s oba žanra.
Vedran Soric bavi se podcastom i konferencijom Prodajni mindset, a istoimenu knjigu plasira na svjetskom tržištu i najavljuje engleski prijevod knjige.
Nataša Turkalj objavila je ove godine dva erotska romana s našim likovima u našoj sredini – Moja savršena nevolja i Moć žene, a također planira izvoz i već su u pripremi sarajevska izdanja. Anđelka Kliment nakon drugog izdanja krimića Ubojstvo na Mrežnici završava drugi slučaj forenzičarke Irme Steeg – Ubojstvo na Krvavom mostu.
Dalibor Talajic završio je zahtjevan i dugoročan projekt Treptaji … ili dnevnik dvaju odrastanja, u kojem je opisao osnovnoškolsko školovanje i odrastanje svoje djece – dječaka kojem treba pomoć u savladavanju školskog programa i djevojčice koja može sve sama. Obje knjige je promovirao u Vinkovcima, a sljedeća promocija je u Šibeniku.
Žanrovi i priručnici u izdanju Beletre mogu se kupiti u knjižarama u cijeloj Hrvatskoj u lancima Školska knjiga, Hoću knjigu, V.B.Z. online bookshop & club, Knjižara Ljevak i Menart multimedijalna knjižara.