Fizički izgled je otisak svih energija našeg bića – vjerovanja, iskustava, vještina, znanja, svjetonazora, darova. Žena izgleda onako kakve su joj misli. A misli su joj onakve kako se osjeća. Ako se voli, ima lijepe misli koje cijelom njezinom obliku daju privlačnost. Ako žena misli da je ružna, promjena šminke i frizure neće joj puno pomoći. Efekt je sličan dotjerivanju odraza u ogledalu. Stoga, ako se ne sviđaš sama sebi – promijeni misao. Pronađi neku koja će ti otvoriti tijelo i srce.

Al’, prije svega, uđi u centar svoje ženstvenosti. On je u najnižoj točki stomaka koju možeš osjetiti disanjem. Jednom kada ga napipaš dahom, moći ćeš u njemu osjetiti i razne druge osjećaje. Među svima njima, tragaj za osjećajem ugode. A kada ga nađeš, drž’ ga se k’o pijan plota. On će sve tvoje radnje katapultirat iz automatizma pravo u prisutnost. Činjenje će ti postati puno dražesti. Govor ljupkiji. Kretnje mekše. Sporije. Jer boginja želi doživljavati samu sebe. Zato ona nikamo ne žuri. Nje nema tamo i tad. Ona je tu i sad.

Boginja nikomu i ničemu nije u funkciji. Dapače, sve što joj se u životu događa je u funkciji još dubljeg otvaranja ženstvenosti i proširenja sposobnosti da provodi ljubav kroz svoju žensku bit. Bilo da živiš sama kroz jedno tijelo, bilo da živiš s muškarcem kroz dva tijela, možeš se sad otvoriti i iz najdubljeg srca ponuditi privlačnu moć svoje seksualne ženstvene energije svim bićima. Čineći tako, oslobađaš ljepotu koja u tvoj život privlači ljubav muškarca recipročne dubine koju i daješ. Ljepota je stav prema životu.