Ne postoji ni jedna žena koja ne bi mogla poboljšati svoj život. Ne postoji ni jedna babuška koja ne bi mogla biti boginja. Živimo kako bismo ispunili svoj potencijal. Svoj san. Ali potrebna je spremnost za promjenu…

Žena koja staje na put boginje, najprije mijenja svoju misao. Ona je spremna zamisliti obilje gdje je navikla gledati nestašicu, zdravlje gdje je navikla na bolest, ljubav gdje je navikla na hladnoću. Je li to umišljaj? Ne, to je poznavanje jezika kojim komuniciraju tvoja svijest i tvoj svijet.

Da bi život radio za tebe, potrebno je neprestano povećavanje razumijevanja života. Educiraj se povezujući se sa sobom, prirodom i što različitijim ljudima, odnosima, znanjima, iskustvima, knjigama. Web je prepun velikih učitelja koji donose životvorna znanja. Besplatno! Iskoristi to!

Što više razumiješ kako život funkcionira, to ti se on sve više poboljšava. Otkrivaš interakciju između svojih dubokih uvjerenja i događaja. Otkrivaš sebe kao kreatoricu onoga što doživljavaš. Otkrivaš svako iskustvo kao uspjeh. I kada shvatiš da si dostojna same sebe, počinješ se drugačije odnositi prema sebi. Tada dolazi do iscjeljenja tvog života.