Put Boginje – Daniela Uzelac
Jeli uistinu svaka žena boginja? Kako postati boginjom? Kako spoznati da se u tebi krije boginja? Sve odgovore možete pronaći u vrlo zanimljivoj knjizi “Put Boginje”. Svaka žena je boginja samo treba spoznati sebe, ljubav koju boginja daje je bez ustručavanja. A ako želiš biti boginja, a ne znaš kako, ne moraš znati tajnu ona će ti se otkriti sama.
Autorica ove knjige daje jako dobar alat kako spoznati samu sebe, i piše o unutarnjem putovanju prema istinskoj ženstvenosti. Želiš li probuditi svoju ženstvenost ova knjiga će ti pomoći, tako da se duboko zagledaš u sebe i spoznaš nedostatak onoga ženstvenoga u sebi i krenula izvlačiti svoju ženstvenost iz sebe kao prava boginja.
Sad je vrijeme da probudiš boginju u sebi i postaneš sve ono što želiš, ti si žena i ako zaboraviš na sve ili izgubiš pamćenje, jedno ćeš uvijek znati, a to je da si žena. Imaš sve što te čini sretnom, život je da se uživa, a boginja si onoliko koliko se izraziš.
Svakako treba pročitati ovu divnu knjigu koja će ti pomoći da u sebi nađeš boginju za kojom si tragala. “Buđenje Boginje” je pustolovina kroz koju prolaziš kako bih povratila sebe i oslobodila svoju ženstvenost.
Moje preporuke za ovu uzbudljivu i zanimljivu knjigu uz koju se stvarno zamisliš nad samom sobom i shvatiš da sve možeš samo ako to zaista želiš. Možda je sad vrijeme da pogledaš stvaran svijet oko sebe i u sebi nađeš boginju.
“BESKRAJNOST”
“Svemir je beskrajan. Na taj se način svatko nalazi u njegovom središtu. Dakle svatko je bog svoga svijeta. I ti si boginja svoga svijeta. Odgovorna si samo sebi. Ti si ona koja samu sebe širi, ali i ograničava. Činiš to odbacujući moć koja ti je dana. Tako blokiraš tijek dobrobiti koji uvijek teče prema onom što izvorno jesi.”
Ovo je samo mali dio onoga što možete naći u ovoj divnoj knjizi, sad je na vama red da ju pročitate i probudite svoju boginju