Tijela, u kojima stanujemo, su čudesna. Ona su veličanstveni portali između vidljivog i nevidljivog svijeta, ljudskog i božanskog. Muška i ženska tijela su suprotnih ali komplementarnih energija. Ona su jedinstvo suprotnosti.

Kod ženskog tijela, grudi su ženstvenost, kosa je intuicija i povezivanje, u stomaku su emocije, a u stražnjici je – moć! Toga su donekle svjesne (barem plesom) afričke i latino američke žene čije su pozadine čvrste i drske. No većina je sjevernjačkih, bjelačkih stražnjica nemoćna. Ili je oklopljena celulitom, ili je atrofirala. Pa je estetska kirurgija i na tom polju profitirala.

Ali stani! Razmisli! Osjeti svoju stražnjicu. Osvijesti ju. Osjeti kako se miče. Steže i opušta. I svakim korakom osjeti kako je živa. Uživaj u tome. I obećaj sebi: „Ja prihvaćam svoju cjelokupnu moć!“ Izrazi tu moć stražnjicom. Izrazi je cijelim tijelom.

Nikada se nemoj sramiti svoga tijela. Bez obzira je li tvoje tijelo staro ili mlado, mršavo ili debelo, crno, smeđe, žuto, plavo ili bijelo – ti si boginja. Boginja je žena koja je na putu razumijevanja, prihvaćanja i voljenja sebe na tjelesnom, mentalnom i duhovnom nivou. Fokusirana je na rast i buđenje. Dok srčano i strastveno protječe kroz životna iskustva, istovremeno polje kolektivne svijesti puni povjerenjem, radošću i ljubavlju. Ona razumije svoje neograničene potencijale kojima može u životu postići što hoće. Ona je inspirirana da se daje iz svoje zahvalnosti i preobilja.

Da bi stala na put boginje, zrači ljubav kad god možeš, gdje god možeš i koliko god jako možeš. Voli sebe, svoju obitelj i prijatelje, ponašaj se uzvišeno, njeguj sklad, čuvaj mir. I znaj: imaš moć!