Pokušavam doći do šanka. Gužvu sam probila, ali buka, dim i mrak su neprobojni. Čekam svoje piće okružena ljudima koji se stapaju u jednoličnu masu.

Na moment se osjetim izoliranom od cijele ove gungule. Kao da sam odvojena nekim nevidljivim balonom. A onda osjetim nešto na potiljku. Mogla bih se zakleti da je to toplina. Ugodna. Osvrnem se da vidim odakle dopire. I tamo, gdje sam pogledala, uhvatim jednu zraku – pogled muškarca. U masi besprizornih likova, djeluje mi kao Sunce.

Muškarac s energijom sunca rijetka je ali duboko preobražavajuća pojava. Toplinu njegova ulaska u život moguće je osjetiti čak i s leđa. On u sebi ima takvu snagu i sigurnost da se žena u njegovoj blizini automatski počinje opuštati i osjećati. To znači da u ženi budi povjerenje. Kroz odnos s cjelovitom muževnošću, žena se oslobađa svog kritičnog i kontrolirajućeg uma te se harmonizira sa svojim bićem. To je mir.

Na magnetizam njegove muževnosti tijelo žene odaziva se u potpunosti. Ono se otvara na sam njegov pogled. Glas. Miris. Dodir. Ili tek misao o njemu. A ta misao zaustavlja svaku drugu misao.

Njezin se izvor počinje ispunjavati toplinom i pulsirati svjetlom. U njoj se budi cijeli buket ženskih struja. Ženstvenost se pokreće na svim razinama: od hormonalne do sakralne. Ona se počinje snažno polarizirati. Počinje osjećati zadovoljstvo seksualne primopredaje. Sve doživljava intenzivnije. Postaje prisutnija. Živa! Stvarna! Energija se u nju toči preobiljem. Njezino srce postaje nuklearka. Toplina joj isijava iz grudiju, a sjaj iz očiju.

Dok stoji uz njega kao diva uz diva – osjeća se nepobjedivo! I spremna je za njega dati život. I daje ga. Ali još više života prima u sebe. I puni ga smislom…

Samo, ima tu jedna kvaka…

Kada jednom sretneš muškarca od sunca koji te čini boginjom, više ne možeš podnijeti nikog i ništa što te čini babuškom.