Za stvaranje bilo čega potrebna je strast. I tako svatko može stvarati. Ali nema svatko strast. Kako pobuditi strast?

Babuška prati svoju strast, a kad ne dobije što želi, lako odustane. Ako nemaš strast za strast, nećeš imati dovoljna goriva za manifestaciju. Od ideje, za koju imaš istinsku strast, nikada ne odustaješ. Slijediš ju posvud. I ne očekuješ da se opredmeti na točno određen način.

Um je sposoban dočarati sliku poželjne realnosti. I za babušku je to možda najviša predodžba te ideje. Ali za boginju je najniža. Stoga nek’ tvoja vizija bude tek nacrt koji te uzbuđuje – tek vibracija koja će ti otključati višlju razinu. A onda pusti boginju da radi po svom. Na kraju će ti dostaviti nešto mnogo bolje nego li si ti to mogla zamislit.

Kad sam bila trudna, zamišljala sam lice svoga djeteta. Davala sam mu lijepe oči, kosu, prstiće… No, kad sam se susrela s njim u fizičkoj stvarnosti, ostala sam trajno zapanjena – ljepota tog bića nadilazila je sve što je moj um ikad mogao zamislit i posložit.

Zato je važno da ne inzistiraš na svojim očekivanjima. Tako blokiraš boginju da ti pruži više od onoga što može babuška. Dozvoli boginji da nadljapša tvoju najljepšu misao.