Možda ti muškarac koji te voli to nije rekao baš ovim riječima – ali on želi znati kako djeluje na tebe i kako se osjećaš. I ako mu pokažeš ono što sad osjećaš, on te može razumjeti. Ali ako mu podastreš neki osjećaj iz pradavnine, muškarac neće znati što bi s tim lešom. Radije će se okrenuti od tvog ustajalog srca i početi bavit nečim trivijalnim. I eto ti problema! Kako? Zašto?

Žena, koja je uplakana i otvorena, iznimno je seksualno privlačna. Boginja! Ali žena, koja je uplakana i zatvorena – nije. To je samo jedna kvrgava babetina koja nepodnošljivo grinta i prigovara za smeće koje se dogodilo prije nove ere i koja ima deponij umjesto srca. Njezini osjećaji zaudaraju. Kojeg bi to muškarca polariziralo!?

Najveću raskoš seksualnosti koju možeš ponuditi svom muškarcu je kada dozvoliš da se tvoja osjećanja potpuno vide i doživljavaju kroz tvoje tijelo, lice, glas. Bila ona pozitivna ili negativna, njihova energija je oooooogromna. I dragocjena. Stoga ih izrazi odmah sad.

Ako to ne učiniš, dokopat će ih se babuške i upotrijebiti ih protiv tebe. Ispaliti će ih naknadno u otrovnoj hrpi na onoga koga najviše voliš i to tamo gdje ga najviše boli. Budu li to činile kroz duže vrijeme, izgubit ćeš voljenog. Ni jedan protuotrov više neće moći spasiti vašu vezu.

Ne daj babuškama vremena da pristupe originalnim emocijama! Kao prava boginja, izrazi svaku česticu osjećaja koji se kotrljaju kroz tebe – sad. Bez ostatka, bez zatvaranja, bez napetosti!

Spontano emocionalno izražavanje, iz dubine srca, kroz otvoreno tijelo i opušteni glas – prirodni je izraz ljubavi – čak i kad je ta ljubav izražena kao tuga, bijes ili leteći tanjur. I ne moraš ih objašnjavati. Zapravo, ne moraš ih ni razumjeti. Samo izraziti. Riječima, suzama, smijehom, čime god, samo hrabro otvori srce istovremeno s tijekom primarne emocije!

Za tako budno i aktivno otvaranje nemamo kondiciju i razgibanost. Ali to se da izvježbati! I pogledaj kako to lako i nepogrešivo čine male djevojčice. Uči od njih. I budi kao one. Jer izvornost je istog sjaja, i kod djece, i kod boginja.