Babuška je puknuta.

Podijeljena je na dio iznad i dio ispod struka. Gornji dio čine srce, grudi i solarni pleksus, a donji genitalije, križa i bedra. Donji se puni kroz noge vitalnom energijom Zemlje, a gornji kroz ruke suptilnom energijom kozmosa. Ta dva dijela tijela su dva pola ljubavi: romantični i seksualni. Gornji pol isijava najfinom energijom duhovne ljubavi, dok donji pol vrtloži čistu, fizičku životnu silu. Ta vrsta polarnosti je ženski princip.

Uloga muškog principa je ujediniti ta dva pola u ženi. Kad muškarac poveže srce s vaginom, kroz tijelo žene poteče božanska supstanca. Spajanjem zemaljskog i nebeskog u tijelu žene, stvara se jedinstven strujni tijek božanske esencije. Svjetla se pale. Zlatna. Blistava. Ženinog nezadovoljstva nestaje. Vraća se k sebi. Da bi muškarac bio ključ pretvorbe babuške u boginju, potrebno je da mu tijelo bude ispunjeno čistom ljubavlju i da voli ženu dublje od plitkih orgazmičkih senzacija matriksovog antiseksa.

Sva se ženina seksualna žudnja svodi na uspostavljanje te božanske struje. U protivnom, žena je traži u poslu ili umjetnosti. Čak je i pretjerana želja za majčinstvom supstitut za neostvarenu božansku ženstvenost. Ali kad je ta primarna potreba zadovoljena, žena se može posvetiti i svojim sekundarnim željama, a da joj one više nisu antidepresiv – uvjet za osjećaj ispunjenosti i smislenosti.

Međutim, ta se božanska veza unutar žene danas rijetko ostvaruje. Tek je nekolicina njih konektirana sa svojom biti. Stoga današnja žena uglavnom živi s razine gornje, romantične polovice tijela, žudeći za nedostižnim. Gore divna, dole sama. Gore topla, dolje hladna.

Frigidnost žena uzrokovana je nepostojanjem veze između dva pola energije ljubavi u njezinom tijelu. To ujedno izaziva impotenciju kod muškarca.

„Da bi muškarac i žena ponovo mogli voditi ljubav na prekrasan, božanski način, potrebna je fundamentalna promjena unutar njihovih spolnih organa. A posebice unutar njihovih umova“ – uči nas jedan divan muškarac koji je znao voljeti ženu, Barry Long.