Vođenje ljubavi je put ka buđenju i cjelovitosti. A što kad si sama?

Ljubav se vodi tijelom – bez obzira je li riječ o jednom tijelu ili dva tijela. Spajanje žene i muškarca je dio priče o vođenju ljubavi. Seks je trenutak. Vođenje ljubavi je i sve drugo. To je način postojanja, isijavanja ženstvenosti i ostvarivanja svrhe. Žensko je tijelo sposobno energiju ljubavi provoditi i plesom, pjevanjem, dodirom, zalogajem – svime što te otvara kao ponudu ljubavi u slatkoći ženske spolnosti.

Ako želiš seks – budi seksi. Ali ta vibracija nema moć da te oslobodi usamljenosti, ispuni zadovoljstvom i uzdigne ka božanskom. Da je tako, sve bi prostitutke bile sretne svetice. A nisu! Odvojen od ljubavi, sam te seks može samo još više umanjiti udaljavanjem od vlastite biti. Ako biraš ljubav – budi ljubavna. Ali bez kalkulacija. Nema garancija. To nije trampa. Ako tražiš ljubav, uputila si se u neizvjesno.

U silikonu matriksa, stvarnost ljubavi je nepoznanica. Nerealnost ga čini sivim, banalnim, apatičnim, iskorištavajućim. Tek kada susretneš čuda i čarolije – tek tada si u stvarnosti. Ona je na drugoj strani tunela sačinjenog od ljuštura babuški. Kako putem odnosa stići na drugu stranu?

Kada privučeš muškarca od kojeg ti srce brže zakuca, budi raspoloživa za ljubav. Ali ne i za antiseks. Neka tvoje odbijanje omogući muškarcu spoznavanje razlike između ljubavi i antiseksa. Budi iskrena. Reci mu da želiš, vodeći ljubav, podići svijest. Ne zatvaraj se uzmicanjem ili napastovanjem muškarca zato što su te u prošlosti povrijedili. Budi hrabra. Put boginje je put odučavanja od strahova. Ljubav će ti u tome pomoći. Jer ono što te boljelo u prošlosti, nije ljubav, nego izostanak ljubavi. Otvori se. I nemoj se zaljubiti. Nemoj zatvoriti oči i isključiti svoju predivnu svijest. Ne trebaš katastrofu na kraju. A ne trebaš ni tantričke mudrace. Samo malo hrabrosti da priznaš: ja ništa ne znam o ljubavi. Budi čista. Ljubav traži svjesno tijelo, prisutnost duše i spremnost na ljubav.

Ljubav traži ljubav.

Ljubav traži tebe.