Priča se da je seks najveće zadovoljstvo. I je. Ali ga nema. Zamijenio ga je antiseks.

Tako je legalizirana situacija u kojoj većina muškaraca nije u stanju zadovoljiti ženu. I upravo nezadovoljovajući šire propagandu o zadovoljenju. Manipulacije industrije antiseksa dovele su do toga da se žene boje priznati da ne žive s odgovarajućim partnerima. Dokaz tomu je stravična raširenost obiteljskog nasilja, prevara, razvoda i depresija. Kako je došlo do toga?

Visokobudžetni show zvan vjenčanje, a koji se izvodi kako bi se sklopio bračni ugovor, nije ništa drugo nego tek pokušaj da se na umjetan način stvori privid saveza dvoje ljudi. Laž te unije je strašna. Djeca je osjećaju od začeća. I zato im nije dobro. Zato su već do polaska u školu sortirana po dijagnozama: alergije, hiperaktivnost, deficit pažnje, autizam, socijalna neprilagođenost, emocionalna preosjetljivost, posluh, bronhitis… Životna energija ne podržava kvazi unije!

Kad bog i boginja pokrenu vibracije stvaranja, oni sklapaju prirodnu uniju. Dijete začeto u takvoj uniji se svojim intelektom i zdravljem razlikuje od djeteta začetog u lažnoj uniji. U lažnoj je uniji cilj seksa pražnjenje, a dijete njegov usputni proizvod. U prirodnom savezu cilj seksa je prokreacija, a zadovoljstvo je sredstvo. Na taj je način tijelo pod utjecajem drugačijih energija i ritmova pa se i dijete drugačije oblikuje. Dobiva šansu postati biće cjelovito razvijene ličnost. Prirodan brak vremenom sve više svijetli, a vjernost je tek jedna od njegovih imanentnih kvaliteta.

Ukoliko želiš više znati o prirodnom braku, slobodno se usudi zaći dublje u sliku koja zasigurno imaš u svom srcu o poželjnom braku.

Budi idealistična. To je jedino realno. Jer je iskreno.