Boginja i babuška mogu živjeti u istom stanu i istim uvjetima, a da pritom ne dijele isti vibracijski prostor. To bi dokazao vibrometar. Jer babuška živi u kvadrantu niske, a boginja u kvadrantu visoke vibracije.

Visoka vibracija donosi u život zdravlje, ljubav, novac. Kako do visoke vibracije? Povećanjem energije. Kako povećati energiju? Udahom-izdahom; ićem-pićem; kretanjem-mirovanjem; stvaranjem-opuštanjem. Ukratko, stilom života koji ima uravnoteženi ritam i skladne amplitude. S tim da, bez hrane možemo tjednima, bez vode i sna danima, ali bez disanja tek koju minutu. Stoga je disanje, odnosno kisik, imperativ kada je u pitanju podizanje energije. Kisik. Kisik.Kisik…

Kisik je osnovni faktor zdravlja. Tumorske stanice su po svojoj prirodi anaerobne. Mogu se razvijati isključivo u sredini bez kisika. Tumori ne mogu preživjeti u prisutnosti visokih koncentracija kisika. To je pravilo bez iznimke. Za ovo je otkriće njemački naučnik Otto Heinrich Warburg 1931. godine dobio Nobelovu nagradu za pronalazak osnovnog uzroka raka.

Dr. Warburg je otkrio da je karcinom obrambeni mehanizam koji stanice koriste da bi preživjele u kiseloj sredini bez kisika. Manjak kisika i kiselost su neodvojivi. Ako si se zakiselila, ostat ćeš bez kisika. Ako ti nedostaje kisika, ukiselit ćeš se.

Kiselost organizma izaziva većina hrane iz shooping centra. Poslužiti svoju obitelj brzom hranom, polugotovim ili gotovim prehrambenim proizvodima, gaziranim pićima, grickalicama i slatkišima u kojima su rafinirani šećeri, soli, brašna i njihovi derivati, konzervansi, aditivi, E ovaj, E onaj… to je isto kao da svojoj obitelji serviraš objed koje je pripremao Hitler osobno u trenutku svog najvećeg zanosa istrebljenja.

Rak nije posljedica greške tijela, već sveopćeg fašizma oko nas. Matriksa. To je život u zatvorenom prostoru – komori, istovremeno radno iscrpljujući i sjedilački, pod tabletama i cjepivima, drogama i sedativima, na hrani koja truje i zakiseljuje organizam.

Organizam prima kisik i postaje alkalan ako ga pretežno hraniš svježim, nešpricanim namirnicama koje rastu iz zemlje, ako se redovito krećeš na čistom zraku i ako duboko dišeš. Kisik. Kisik. Kisik. Kisik. Kisik. Kisik…

Okolnosti su kakve jesu. Unutar njih, boginja ne postupa savršeno, ali hrabro improvizira, čineći u svakom trenutku najbolje što može i zna. Ali ako ne znaš što učiniti – ti samo diši. Ako ne možeš ništa učiniti – ti samo diši. Što god da se događa – ti samo diši. Matriks nam još uvijek ne prodaje kisik u boci.