Može li se tvoj put boginje svesti na broj?

Stručnjaci za brojeve kažu da može i da broj, sadržan u datumu rođenja i imenu, određuje život i njegov put. Jer broj je spona između tijela i uma. Predstavlja određene kvalitete. Kao takav, vrši utjecaj na izvornu logiku. On izmiče nadzoru svjesnog dijela uma. Stoga utjecaj brojeva na naš život najčešće prolazi nezapaženo. Dok ne obratiš pažnju. Tada možeš uočiti uzbudljive koincidencije.

Jedna takva mi se dogodila dok sam pretresala obiteljsku arhivu. U jednom trenutku sam u ruci držala tri dokumenta, o tri vlasnika ville u kojoj živimo. Prvi je rođen u drugoj polovici devetnaestog stoljeća, drugi u prvoj, a treći u drugoj polovici dvadesetog stoljeća. Ništa posebno. Ali moja se vilica odvalila od zaprepaštenja kada sam shvatila da sva tri vlasnika imaju rođendan na isti dan, 18. ožujka. Slučajnost?

Energija i vibracija naše svrhe i duše – izražena simbolima brojeva – snažno oblikuje emocije i stavove, utječe na naše nesvjesne porive, izbore, postupke i odnose. Ukratko, oblikuje čitavu našu sudbinu. Ali ne fatalistički. Jer pažljivim numeričkim manevrima, sudbina se navodno može poboljšavati. U prijevodu, uz nešto znanja o igri brojeva, moguće je olakšati put od babuške do boginje. Ali, držim, da to nije nužno. Jer čarolija brojeva počinje djelovati čim se povežeš s inteligencijom, čiji je zadivljujući matematički red, posložio kozmos, život, tebe i svijet…