Tijelo boginje je tijelo koje liječi. To je tijelo koje je meko i toplo. Oblo i podatno. Opojno i slatko. Napucano ljubavnom čežnjom. Pod naponom. Vibrira od života. To je tijelo koje plesom poziva na zaposjedanje. Daruje i mami uzdahe. Čini se kao da će izmust život iz muškarca. A, zapravo, diže iz mrtvih! Aaaah. Kako napraviti takvo tijelo?

Zaista je istina da si ono što jedeš. Ako se hraniš krepanim životinjama, možeš eventualno „zračiti“ paštetom i hrenovkama, ali ne i iscjeljujućom životnom energijom. Da bi tijelo zračilo, njegove stanice trebaju biti građene od živog svjetla, od sunca koji je sadržano u jagodama, breskvama, grožđu. Tijelo koje iz sebe poput tvorničkog dimnjaka ispušta duhanski dim ili alkoholne pare, također ne može liječiti. Kao ni ono koje je pod drogama i kemijom ili razornim potresima misaonih vibracija stresa, ambicije ili zavisti.

Tijelo koje liječi prožeto je mislima voljenja. Treperi od čežnje. Plamsa od širokogrudnosti. Ono je povezano s prirodom i predano Bogu. To je tijelo koje, kroz svoje pročišćene osjete i duboke osjećaje, u život unosi – čaroliju!

Toksično tijelo truje. Zdravo tijelo zdravi. Probuđeno tijelo budi. Seksualno tijelo spiritualizira.

Žena, koja je svjesna svoje moći i ljepote, je žena koja je spoznala svoju istinsku prirodu boginje. Tijelo takve žene može probuditi muškarca kojeg voli, prisjetiti ga svrhe i potaknut na plemenitost. Zauzvrat će on, autoritetom pouzdanog vođe, još smjelije voditi energiju ljubavi kroz njezino tijelo – ali i cijeli svijet – što će ih prenijeti preko poznatih granica sebstva i otvoriti čudesnoj misteriji postojanja.