Seksualna energija je najjača stvaralačka sila svemira. Ženstvenost je jedan njezin pol. Muževnost drugi. Kada se nađu, svijet je njihov. No, ako mogu imati svijet, zašto onda tolike žene ne mogu imati čak ni cipele snova iz nekog izloga? Zato što nam ženstvenost nije „ukopčana u struju“. Rintamo un plugged. Trošimo se. Raubamo. A kada smo uključene, onda smo „nepoderive“. Kako uključiti ženstvenost?

Ponajprije je važno da je u svijest instaliran svjetonazor receptivan za kozmičke istine, a ne za propagandu sustava, te da je prikopčan na žensku bit, a ne na babuške. Prekidač je „zvijezda“ ispod pupka. Ako je off, onda žena funkcionira kao babuška – živi kao mašina, brine brigu, neprestano žuri, lice joj je zgužvano, tijelo zgrčeno i pogrbljeno i misli da je u svom strahu sama na svijetu. A ako je on, onda je boginja – maternica joj je mekana, diše kao kozmički pulsar, stvari čini lako, osjeća kako joj struja kola tijelom, zrači, na okolinu djeluje blagotvorno i nadasve ljubavno. Otvaranje je povezuje sa životom. Tek tada može privući vitalnu muževnost koja ima potenciju otvoriti je Bogu.

U životu jadnika, ljubav je rijetka i slučajna pojava. Frcne iskra i ljudi misle da je to – to. Ali iskra nije frcnula zato što se dogodio pravi spoj, nego kratki spoj. To dokazuje sva dramatika koja slijedi nakon početnog udivljenja i divljanja energija… Kad je ženstvenost uključena, nema robotike. Samo ples. Ljubav struji iscjeljujuće, prirodno. Jer ljubav je priroda stvarnosti. Zagarantirana svima. Kozmičkim Ustavom.