Kako možeš znati da li te muškarac, koji te seksualno uzima, voli ili ne? Dal’ je lažan ili stvaran? Fakeman ili godman? Odgovor daje njegovo tijelo.

Antiseks tvrdi da je „napaljenost“ dokaz da muškarac želi ženu. Štoviše, možda čak i voli. Teško da je nešto dalje od istine. Ovu laž plasira ova naša porno civilizacija.

Tijelo, koje je ljubav, reagira isključivo na ljubav. Penis od ljubavi postiže erekciju samo u vagini koja je ispunjena ljubavlju ili neposredno prije nego li će u nju prodrijeti. Istinski muškarac može voditi ljubav samo sa istinskom ženom koju voli i koja njega voli. Ovo nije tvrdnja jedne žene (mene) nego čitave muške linije učitelja ljubavi.

“Erekcija izvan vagine nije ljubav nego umišljaj uma. To je umišljeni osjećaj uzbuđenja zamišljenom ženom. Muškarac, koji s erekcijom gleda ženu, ne vidi tu ženu. On ne vidi biće nego sredstvo koje nestrpljivo očekuje iskoristiti za otpuštanje napetosti akumuliranih fantazija. A ta sebičnost nije ljubav” kaže Barry Long.

Međutim, žena je toliko isprana svjetonazorom antiljubavi da čak i sama bira muškarca prema napaljenosti. Takav njezin odabir izvire iz vibracije muškog zaborava ljubavi, a koji joj se primio za tkivo vagine. I može odabrati samo pogrešnog. Jer žena nije aktivni princip koji bira. Žena je pasivni princip koji privlači. Izvorno, žena je neodoljivi živi magnet koji bez izbora (a to znači bez greške) sebi privlači muškarca koji će je voljeti istinski i božanski.