Cilj seksa je ljubav. Cilj antiseksa je orgazam. Seks počinje tamo gdje antiseks završava.

Lažni seks je postavio lažni orgazam kao lažno božanstvo. Kako je skovana ova trostruka laž?

Jedan od najuspješnijih brandova matriksa je – antimuškarac. On vodi ljubav onako kako živi – plitko. Antimuškarac je zaboravio kako da prodre do izvora u kojem prebiva božica ljubavi i ljepote. Nemajući dubinu kojom bi mogao zaroniti u dubinu, ženinu je osjetilnost premjestio na površinu. Ukoliko žena, adekvatnom tehnikom ili tehnologijom, doživi par klitoralnih grčeva, onda je to kao neki znak ljubavi. Ako se pak lažni orgazam ne dogodi, onda ga svaka babuška lažira. Jer muškarac je opsjednut orgazmom.

A žena, čija se seksualnost oblikuje prema muškarčevoj, zaražena je tom opsjednutošću. Na taj način oboje propuštaju spoznati jedan tihi, suptilan osjećaj prisustva ljubavi tijekom vođenja ljubavi. Ejakulacija obično znači the end. Bar što se muškarca tiče. No, za ženu to još uvijek ne znači da je preuzeo njenu najfiniju energiju. Ona leži iza orgazma – poučava Barry Long. Orgazam će osloboditi ženu od trenutačne nadraženosti. Ali će ona viša energija ostati nepreuzeta od muškarca.

Jedino nesebično, strastveno, strpljivo i ljubavlju ispunjeno tijelo muškarca može orgazam vratiti tamo gdje mu je mjesto, gdje se on događa prirodno, bez uznemirujućih podražaja, te preuzeti stvarnost ljubavi koju mu žena žudi predati. Na taj način muškarac oslobađa ženu i sebe od lanaca koji ih vezuju za laži matriksa te ponovo vraća svoj autoritet. A oslobođena žena, prema osjećaju i svjesnosti tkiva svoje nutrine, zna kada je voljena. I kada to jednom spozna, više ne može glumiti.

„Tko je jednom letio, taj više ne može pristati na puzanje“.

Orgazam – to nije kraj. To je portal.

Odatle ljubav počinje…