Zato žene pate od nedostatka života i moći, a muškarci od nedostatka srca i pameti. Oni su idioti, a one žrtve. Tako polovični, sklapaju strašan kompromis – trampa antiseksa za antirazum. Savršena formula za destrukciju sebe i svijeta. Ubijaju jer se užasavaju smrti. Umiru, a da nisu ni počeli istinski živjeti…

Kako izgleda živ čovjek?

Muškarac pun života je – bog. Njegove nezapriječene struje unose inteligenciju u tijelo i prosperitet u okolinu. Na što on obrati pažnju, to dobiva na vrijednosti i važnosti. Žena koju pogleda, dobiva dostojanstvo i ugled. A ona koju dodirne dobiva sve. Jer ljudsko tijelo radi kao vrhunski “touch screen monitor”. Svaka točka dodira je sklopka za neku funkciju.

Muško tijelo, koje je živo ispod i iznad struka, dodiruje duboko, kao gromovnik. Revitalizirajuće munje izlaze mu iz nogu, ruku, glave, spolovila. Kada sve njih usmjeri u ženu, ona se počinje buditi, oživljavati. Najprije iskri, frcne vamo pa tamo, ali onda život poteče, uhvati struju, sve jaču i bržu, pa bljesne kao žarulja. Zasjaji svjetlošću božanskog. Jer žena, koju muškarac puni dodirima ljubavi, postaje boginja.

Da bi se to dogodilo, dodir muškarca mora biti prožet čistom namjerom. U čistoći je sva moć. Čisto je ono što u sebi ne sadrži proturječnost. Ono kada muškarac dodiruje ženu zbog nje same, a ne pritjeran sebičnošću.

Pritjeran muškarac je onaj koji je prirodne i slobodne seksualne struje stavio pod narkozu igara moći pa se one izvitopere u seksualnu ovisnost, animalni nagon i prljavu požudu. Ali, to i nije muškarac. To je antimuškarac – vječiti adolescent u stalnoj potrazi za mamom, ljut, slab i zato nasilan…

Da, muškarac pun života budi boginju u ženi. Ali, ta žena jednako tako treba imati namjeru da se probudi. Čistu namjeru! Njezina čistoća je u beskompromisnom napuštanju svih babuškastih formi misli, riječi i djela. Jer samo takva, pročišćena, može, uz pomoć rezonance, omogućiti da muškarac napusti svoj prefiks „anti“. Potom će on, na svoj način, podržati njezin proces postajanja boginjom.

Zašto nam je to važno?

Jer se većina nas rodila da nam bude lijepo…