Svijest babuške stvara kaos i patnju. Svijest boginje ne stvara ništa…

Ako ti bučna svijest babuške odvraća pažnju, tada nisi svjesna boginje. Ako si svjesna boginje, onda nisi svjesna ničeg drugog. Ni jedno od ova dva stanja pojedinačno ne omogućuje ti da u potpunosti budeš Žena. Pa što nam je onda činiti?

Življenje samo u jednom ili drugom stanju je nepotpuno. Potpuno živiš samo kada kombiniraš stanje babuške sa stanjem boginje. To je izvedivo kada se usidriš u svojoj izvornoj vibraciji – u svom temeljnom osjećaju. Do njega dolaziš svjesnim disanjem. Prepoznaješ ga kao sigurnost i mir. Ono je čistilište koje te automatski oslobađa štetnih emocija, predrasuda, iskrivljene logike i pogrešnih informacija koje utječu na svaku tvoju misao, riječ i djelo.

Temeljni osjećaj učvršćuje tvoj um u stanju boginje, a istovremenu mu dopušta da aktivno razmišlja, osjeća i stvara savršen sklad u svojim beskrajnim izražajima. To je točka ravnoteže u kojoj si sposobna stvarati najveća dobra – točka u kojoj si sposobna iscjeljivati. Kada kažem iscjeljivati, ne mislim samo na sposobnost izlječenja prehlade ili osipa. Mislim na puno veće iscjeljenje – ono koje pokreće evoluciju našeg predivnog bića i ponovno ga povezuje s Izvorom…