Svijest, podsvijest, nadsvijest – jesu li materijalni ili nematerijalni? Oboje.

Svi sadržaji našeg nesvjesnog pohranjeni su u tijelu – u njegovim mišića, organima, tkivima i stanicama, pa sve tamo do kvantnih čestica koje su tek vibracija. Jer tijelo je vibracija. A to je i svijest. Na kvantnoj razini nema razlike između tijela i svijesti.

No, od svih organa kod žene, jedan ima posebno vibracijsko značenje – vagina. Ona skladišti sve podatke o krivnji, stidu i strahu, zanemarivanju, odbacivanju ili seksualnom zlostavljanju. Ona pohranjuje informacije o svakom penisu koji je ušao u nju bez da je ona bila spremna za to. A kada žena potisne sve te emocije – životna energija zaglavi.

Ženski časopisi su na tu temu posve mutavi. Oni uglavnom savjetuju kako seksom osvojiti muškarca. Hm!? Zar zaista želiš u sebe pustiti muškarca kojeg je privukla ona-koja-ne-voli-sebe? Ne bi li za početak svjesnijeg življenja bilo bolje počistiti deponij seksualne memorije, pokrenuti energiju i osloboditi onu-koja-voli-sebe? A to znači znati zaštiti svoju vaginu. Jer vagina je stargate.

Većina se vagina osjeća neorgazmički, bolesno, usamljeno, povrijeđeno. Stoga boginje grade prijateljstvo s njom. Razgovaraju. Ako u početku ne znaš što bi rekla, samo stavi ruke na svoj intimni prostor. Osjeti toplinu. Vagina će s vremenom prevladati svoju šutnju i početi komunikaciju s tobom. A to je tek „početak jedne divne suradnje“.